Albert & Laia

16 SEP 2023

Guarda't el dia!

Albert & Laia

16 SEP 2023

Guarda't el dia!

Benvinguts al nostre casament!

Cada vegada falta menys per celebrar-ho! Després d’onze anys de relació, hem decidit fer un pas més i, volem que tots vosaltres formeu part d’aquest dia tan especial. Tot va començar un 16 de setembre a la Vall d’en Bas, i ves per on, ara ens hi casem! Ho farem en un espai que enamora tothom que hi entra, envoltats de natura, muntanyes i la Vall. Un espai on podreu gaudir amb tots els sentits. Ens acompanyeu?

Els nuvis

Albert

Gràcies per deixar-me compartir amb tu tots aquests anys plens d’històries, il·lusions, alegries i alguna que altra discussió. Espero que el que estiguem fent aquí sigui una forma d’explicar als nostres amics i familiars més propers el nostre amor i escriure el futur en un camí ben llarg.

Laia

Sempre he admirat el teu perfeccionisme, la teva paciència i tranquil·litat (a la feina, no amb mi!). Tot i això, gràcies per deixar-me viure totes aquestes aventures al teu costat i per totes les que ens queden! Gràcies per permetre’m viure aquest somni fet realitat al teu costat.

Moments

One day you are going to leave this world behind, so live a life you will remember.

Ubicació

Aparcament

Dissabte 16 de setembre de 2023
Arribada convidats: 17h - 17:30h
Cerimònia: 18h

Casament

Dissabte 16 de setembre de 2023
Arribada convidats: 17h - 17:30h
Cerimònia: 18h

Contacte

Per qualsevol aclariment no dubteu en contactar amb nosaltres

Coordinació

Events Planner

Anscari Segovia

Responsable

Les Brides

Mireia

Nuvi

Albert Pujol

Núvia

Laia Mercado

Confirma la teva assistència!

Ens fa molta il·lusió que ens puguis acompanyar durant aquest dia tan especial per nosaltres. Estem segurs que entre tots viurem una experiència inoblidable en un espai idíl·lic.

Per això et demanem que confirmis la teva assistència i la dels teus acompanyants com més aviat millor, tant si és que sí com si no.
Per facilitar-nos l’organització us demanem que anoteu quants menús d’adult voldreu i quants d’infantil. A la vegada anotar les intoleràncies, al·lèrgies, etc. i especificar per a quin assistent.

Esperem veure’ns ben aviat.
Albert, Laia i Clic

Quina vols que soni?

Posa el teu toc personal al nostre casament afegint la música que t’agradaria ballar. Tranquils, Spotify no serà el DJ del casament.
(No us passeu amb el reggaeton, gràcies )

Ens veiem aviat!

❤️ El compte enrere ❤️

Dies
Hores
Minuts
Segons
Avui és el gran dia!