El que ells diuen...

El gran dia, el dia tan esperat en què només desitges que tot surti bé i tens els nervis a flor de pell, gràcies a eventsplanner-ea va ser simplement màgic. Són increïbles sense ells res no hauria sortit com esperàvem. Ens vàren ajudar en tot, s’hi van implicar tant i tan professionalment en tot i més. A banda, el tracte tan proper fa que es creï un vincle molt especial. Aquest dia vàrem gaudir com nens, sense preocupar-nos de res perquè ens transmetien tanta confiança que simplement ens vàrem deixar portar sense preocupar-nos de res, tot va sortir com esperàvem i millor. GRÀCIES Anscari i Edward per fer del dia més especial un dia meravellós.

Naomi & Edu

24/4/2021 Mas el Pla de Puigpardines

Ahir va ser el dia del nostre casament. Del casament que portàvem esperant molt de temps i amb moltes ganes. Però per culpa de la pandèmia, els últims 10 dies vam tenir algun canvi: com buscar un altre lloc on celebrar-la, buscar moltes coses de nou ( flors, decoracions, nou menú, etc.), per certes pedres que se’ns van posar al camí. Els nervis estaven a flor de pell, la veritat, però vàrem tenir una sort increïble de tenir al costat nostre Events Planner EA, que ens van ajudar en tot moment. Ens van fer les coses molt fàcils, es van preocupar de buscar nou restaurant i replantejar un nou casament i de cada detall a cada moment. Són uns grans professionals però molt millor persones, si no hagués estat per ells no sé què hauríem fet, estàvem col·lapsats per la nova situació i no vèiem solució, la veritat. Vam tenir un casament de 10, el nostre casament somiat i organitzat de zero, en 10 dies, va ser increïble. Estem molt contents i feliços. Gràcies i mil gràcies!

Dani & Eli

29/08/2020 La canya

Gràcies a @eventsplanner_ea podem dir que gaudim al 100% de cada segon d’aquest dia, sense preocupar-nos de res, sabíem que cada cançó, cada detall, TOT sortiria com havíem planejat i que davant de qualsevol imprevist (que n’hi ha…) ells hi eren per controlar-ho tot i que la nostra única preocupació fos GAUDIR DEL NOSTRE DIA. Tan sols per això ja val la pena tenir-los al teu costat, deixant a part toooota la feina que van fer (música, detalls, flors, decoració, photocall…) I.. el millor que ens en portem… UNA BONICA AMISTAT.

Carlos & Ester

16/06/18 Sant Joan les Fonts

Quan l’Hernan i jo vàrem decidir casar-nos, teníem clar que en el nostre casament volíem gaudir i estar amb els convidats i amics sense preocupacions. Vàrem sentir parlar d’EventsPlanner-EA i ens vàrem posar en contacte i no ens penedirem mai.
Els vàrem demanar casar-nos pels voltants de la catedral de Barcelona, ja que no ens podíem casar allà (per qüestions evidents) i ells es varen ocupar de trobar el lloc on fer la cerimònia i el convit, al costat de la catedral, i que ens poguéssim fer les fotos davant la catedral. Mai oblidarem aquest moment. Només tenim paraules d’agraïment per tot l’equip d’Events Planner.

Hernan & Miguel

27/05/17 Barcelona

Events Planner es va preocupar de tot de principi a fi, no ens vam haver de preocupar pràcticament de res! El dia del casament van estar allà en tot moment dirigint i preocupant-se de que tot anés bé i no fallés res, són molt detallistes i tot va anar sobre rodes. Us els recomano 100%! Amb els nervis que es passen i la feinada que porta tot… el dia del casament val la pena poder-lo disfrutar sense pensar ara toca això, ara toca allò, perquè ara no fan allò altre…. no vaig haver de pensar en res ni abans ni durant el dia! Només gaudir del millor dia de les nostres vides! Moltes gràcies nois per tot el que vau fer per nosaltres!

Laia & Robert

07/10/17 Olot

A l’abril va ser el 25è aniversari del nostre casament. Amb motiu de les Noces de Plata vam decidir fer una celebració.

Degut a la pandèmia vam esperar a poder fer la festa. I, aquesta, es va celebrar a principis de juliol. Per preparar la cerimònia ens van posar en contacte amb l’equip d’Events Planner.

Només de conèixer-los vam veure que tenien molta professionalitat i, en poca estona, ho havíem

enllestit quasi tot. Va arribar el dia de la festa i la cerimònia va sortir perfecte. L’entrada i sortida amb música molt especial i la cerimònia en sí va ser inoblidable. 

Estem molt agraïts a EventsPlanner per l’atenció en tots els detalls, per l’afecte i la personalitat que ens va mostrar l’Anscari.

Mil gràcies per tot.

Paco & Imma

10/07/21

Més testimonis

ea